Navigatie

RETOURPROCEDURE

Ruilen of retourneren is geen enkel probleem! Ben je niet 100% tevreden, dan kun je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling een (of meerdere) artikel(en) zonder problemen aanmelden als retour en vervolgens binnen 14 dagen terugsturen. De kosten voor het terugsturen zijn voor jouw rekening (zie ook verderop deze pagina).

DE OUDE BARCODE OP HET ETIKET DIENT NIET LEESBAAR GEMAAKT TE WORDEN ALS U HET PAKKET TERUGSTUURT IN DE ORIGINELE VERPAKKING.

Indien u een artikel wenst om te ruilen verzoeken wij u eerst het te retourneren artikel aan te melden via de mail en vervolgens het gewenste artikel te bestellen via de normale bestelprocedure op onze website. Bij de opmerking dient u aan te geven dat het een omruiling betreft.

 

1)     U mailt naar info@zee-zo-badkleding.nl dat u een artikel wil retourneren

2)      Na aanmelding stuurt u de kleding goed verpakt en voldoende gefrankeerd naar de Xenonstraat 161  1362GH  ALMERE. 

3)      Graag de factuur of een briefje bijvoegen met uw gegevens en eventueel nieuw ordernummer.

4)      Zodra de kleding ontvangen is door Mowi kids, sturen wij gratis de nieuwe kleding toe.

5)      Wilt u het geld retour ontvangen dan vragen wij u ons het rekeningnummer te mailen waar het bedrag naar teruggestort moet worden. Hierdoor voorkomen wij fouten in de invoer van het rekeningnummer.

6)      Indien er bijbetaald moet worden door u dan moet deze bijbetaling op onze rekening staan alvorens de nieuwe kleding opgestuurd wordt. 

7)      Als Zee&Zo badkleding een bedrag dient te retourneren, ontvangt u dit bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de aanmelding. houdt er rekening mee dat Zee&Zo maximaal 7 dagen nodig heeft voor terugstortingen.
Retourneer je de hele bestelling, dan storten wij de aankoopwaarde inclusief de bezorgkosten terug.

8)      U kunt retour(en) aanmelden via de mail binnen 14 en vervolgens binnen 14 dagen terugstuurt  na verzending. In de mail kunt u aangeven welke artikelen u wenst te retourneren; we sturen u een bevestigingsmail.

9)   Wij accepteren uitsluitend retour(en) die vooraf bij ons aangemeld zijn en waarvoor de instructies, die bij aanmelding zijn aangegeven, gevolgd zijn. Retour(en) die niet of niet binnen de gestelde termijn zijn aangemeld en door ons ontvangen zijn, worden niet geaccepteerd.

10)Kosten en terugstortingen;  De kosten voor het terugsturen zijn voor je eigen rekening . 

PostNL rekent € 6,95 incl. BTW voor pakketpost en € 3,95 incl. BTW voor een brievenbuspakje

Let er op dat DE OUDE BARCODE OP HET ETIKET DIENT NIET LEESBAAR GEMAAKT TE WORDEN ALS U HET PAKKET TERUGSTUURT IN DE ORIGINELE VERPAKKING.  Anders moeten wij € 6,95 euro extra betalen aan TNT en wij zijn dan genoodzaakt dit door te berekenen aan u.

 11)   De geretourneerde artikel(en) moeten binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour aan ons geretourneerd zijn. Is het artikel niet ontvangen binnen de gestelde termijn dan wordt de retour niet meer geaccepteerd en zal het pakket worden geretourneerd. De kosten hiervoor zijn voor u

12) Ook kunt u als u wilt gebruikmaken van  modelformulier van herroeping. Deze blz. uitprint en invullen of kopieren in de mail zetten en opsturen

Let op een gewoon mailtje met welke artikelen retour komen wordt ook geaccepteerd als retour melding.

 

 

Het te retourneren artikel moet nog voorzien zijn, indien aanwezig, van labels en in originele verpakking worden geretourneerd en wordt niet teruggenomen indien het artikel 1. gedragen en/of gewassen is, 2. u zelf hebt getracht een gebrek te herstellen, 3. je de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructies niet hebt opgevolgd.

De kosten van het verzenden van de retour(en) naar Zee&Zo komen geheel voor uw eigen rekening, tenzij gezien de aard van uw klacht, anders overeengekomen. U dient uw retour(en) te allen tijde voldoende te frankeren. Wanneer een klacht gegrond is vergoeden wij maximaal het basispakkettarief ad 6,75. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden door ons NIET in ontvangst genomen en derhalve NIET gecrediteerd.

Zowel de aanmelding als de ontvangst van uw retour wordt door ons per e-mail bevestigd. Het bedrag van de retour wordt teruggestort op uw rekening (eventueel minus de verzendkosten)  Bij een retourprocedure waarbij alles goed verloopt storten wij, indien gewenst, altijd geld terug. 

 

© 2013 - 2019 zeezo badkleding, Zee en Zo kinderbadkleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie