Navigatie

ZEE & ZO

 

Wij van Zee & Zo vinden het heel belangrijk dat iedereen gelukkig wordt van onze producten. Dus wij letten er erg op dat onze klanten blij worden van onze ontwerpen en  ook dat ons badgoed mooi blijft en goed zit.

Daarnaast letten wij erg op dat ook de mensen in de fabrieken waar onze beachwear wordt gemaakt, het naar hun zin hebben. Dus eerlijke lonen, goede arbeidsomstandigheden en natuurlijk een fair product.

Op deze manier worden wij ook blij als ontwerpers en bedenkers van Zee & Zo. Wij denken dat ons bedrijf alleen een mooi, sterk bedrijf kan zijn als iedereen ook echt profijt heeft van ons handelen.

Mocht je op of aanmerkingen hebben om ons product te verbeteren, dan stellen wij dit zeer op prijs. Via info@zeezo-badkleding.nl  komt je advies direct bij ons terecht.

 

Via onze webwinkel www.zee-zo-badkleding.nl kun je al onze modellen direct bestellen.

Op onze website www.zee-zo.com staan al onze modellen, ook van de voorgaande jaren. Via http://www.facebook.com/zeezobadkleding  kun je ons volgen en hopelijk ook “liken” of leuk vinden.

© 2013 - 2019 zeezo badkleding, Zee en Zo kinderbadkleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie